U četvrtak 6.aprila u Tivtu javna diskusija na temu: Saradnja OCD i biznis sektora

Centar za razvoj nevladinih organizacija (CRNVO) sa Lokalnim resursnim centrom „NADA-Herceg Novi“ organizuje javnu diskusiju na temu ,,Saradnja OCD i biznis sektora“ 6. aprila 2017. godine (četvrtak) u zgradi Opštine Tivat         ( Sala za sastanke II sprat, broj 15 c ) sa početkom u 12 časova.

Ova javna diskusija će se fokusirati na važnost povezivanja OCD i biznis sektora, kao i na moguće forme njihove saradnje. Takodje, cilj ovog skupa je ohrabriti saradnju između privatnog i OCD-a, uspostaviti i unaprijediti partnerstva, promovisati korporativnu filantropiju i društveno odgovorno poslovanje. Javna diskusija će biti prilika da iz ugla predstavnika civilnog sektora i biznis sektora saznamo koji su glavni mehanizmi njihove saradnje i diskutujemo o mogućnostima i načinima njihovog unaprjeđenja i uspostavljanja partnerstva između ova dva sektora.

Javna diskusija je jedna od aktivnosti projekta ,,Jače NVO, jača demokratija” koji Centar za razvoj nevladinih organizacija (CRNVO) realizuje uz podršku Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori u svim crnogorskim opštinama. Ciljevi ovog projekta su jačanje i podsticanje civilnog društva za aktivno učešće u društvenom, ekonomskom i političkom životu u Crnoj Gori, kroz formiranje četiri lokalna resursna centra za pružanje podrške lokalnim nevladinim organizacijama u opštinama Bijelo Polje, Pljevlja, Ulcinj i Herceg Novi.