Bokeški forum Tivat- Konkurs za najljepšu pjesmu čija je tema Boka kotorska

NVO „Bokeški Forum“ raspisuje konkurs  poezije „Tivat 2017“ za najljepšu pjesmu čija je tema Boka kotorska. Pobjednik konkursa, po ocjeni tročlanog žirija kojeg čine profesor književnosti Katica Čavor, vd direktora Centra za kulturu Tivat Neven Staničić i direktor Radio Tivta Dragan Popadić, dobiće od strane NVO „Bokeški Forum“ nagradu od 200 eura, drugoplasiranoj pjesmi pripašće 150 eura, a trećeplasiranoj 100 eura.

Pravo učešća na konkursu koji počinje 27.marta i traje do 15. juna imaju svi građani bez obzira na godine sa prebivalištem u bokeškim opštinama Tivat, Kotor i Herceg Novi.

Svi zainteresovani učesnici radove dostavljaju na e mail: nvobokeskiforum@gmail.com do 15.juna. Učesnici imaju pravo da dostave najviše dva rada, a učestvovanjem u konkursu ujedno i prihvataju da njihova pjesma bude objavljena u zbirci koju će izdati NVO „Bokeški Forum“ , a od koje će kompletan prihod od prodaje biti namjenjen djeci sa posebnim potrebama, koja će svojim likovnim radovima ukrasiti buduću zbirku.

Pored rada, učesnici konkursa precizno navode ime i prezime i tačnu adresu stanovanja. Nakon prispjeća rada, organizacioni odbor konkursa će ga, bez ličnih podataka na njemu, u cilju obezbjeđivanja fair play uslova,  dostaviti ocjenjivačkoj komisiji.

Rezultate konkursa žiri će objaviti u septembru 2017.godine.