Prijavite se za obuke koje organizuje Resursni centar

Informišite se o obukama koje Resursni centar za organizacije civilnog društva u Crnoj Gori  organizuje za  manje i srednje razvijene organizacije civilnog društva kao i mreže OCD. 

Javni pozivi za učesnike/ce obuka će biti objavljeni na internet stranici projekta  https://euresursnicentar.me/vijesti/kao i putem CRNVO mailing liste i CRNVO Facebook stranice. Pozivi će sadržati prijavni formular, dodatne informacije o treningu i kriterijumima izbora učesnika/ca.

Strateško planiranje i fandrejzing

Ciljna grupa/vrsta organizacija: Manje razvijene organizacije Broj učesnika: 12 Broj dana: 3 Lokacija: Objavljena u javnom pozivu Opis treninga: Cilj ovog treninga je usmjeren na sticanje znanja o pravilima, procesu i fazama strateškog planiranja i organizacionog menadžmenta, ali i o pravilima izrade, strukturi i načinu kreiranja strateškog dokumenta. Tokom trodnevne obuke, polaznici će dobiti više informacija o samom procesu strateškog planiranja, organizacionog menadžmenta i prikupljanja sredstava kroz teorijski ali i praktični rad.

 Program za jačanje kapaciteta mreža OCD

Ciljna grupa/vrsta organizacija: Mreže OCD Broj učesnika: 12 Broj dana: 5 Lokacija: Objavljena u javnom pozivu Opis treninga: Cilj ovog treninga je jačanje učinkovitosti rada mreža i njihove profesionalizacije kroz sticanje znanja u polju planiranja zajedničkh akcija, javnog zastupanja i lobiranja, internih ekstarnih procedura. 

Razvoj ljudskih resursa

Ciljna grupa/vrsta organizacija: Srednje razvijene organizacije Broj učesnika: 12 Broj dana: 2 Lokacija: Objavljena u javnom pozivu Opis treninga: Obuka se fokusira na osnovne principe upravljanja ljudskim resursima, motivacijom, raznim procesima u nevladinim organizacijama, planiranjem ljudskih resursa, rješavanjem problema koji nastaju u interakciji među ljudima na radnom mestu i svim drugim elementima koji su od značaja za uspješno funkcionisanje jedne nevladine organizacije.

Preuzmite katalog :

Katalog-obuka-2021 CRNVO RESURSNI CENTAR