Herceg Novi:Pedložite kandidata za radnu grupu koja će izraditi Lokalni akcioni plan za socijalnu inkluziju Roma i Egipćana u Opštini Herceg Novi za period 2024–2028 god.

Opština Herceg Novi objavila je Javni poziv za organizacije civilnog društva koje se bave pitanjima integracije Roma i Egipćana da predlože svoje kandidate za članove radne grupe koja će izraditi nacrt Lokalnog akcionog plana za socijalnu inkluziju Roma i Egipćana u Opštini Herceg Novi za period 2024–2028 god.

Predlog sa pratećom dokumentacijom se dostavlja putem pošte na adresu: Opštine Herceg Novi, Sekretarijat za lokalnu samoupravu, Trg Maršala Tita br 2, poštom ili neposrednom predajom na šalter građanskog biroa Opštine sa naznakom “ PREDLOG ZA PREDSTAVNIKA NEVLADINE ORGANIZACIJE U RADNOJ GRUPI ZA IZRADU NACRTA LOKALNOG AKCIONOG PLANA ZA SOCIJALNU INKLUZIJU ROMA I EGIPĆANA ZA OPŠTINU HERCEG NOVI ZA PERIOD OD 2024 DO 2028 GOD.
Više o uslovima za nevladinu organizaciju i predlaganje kandidata, kao i dokumentaciju koju je potrebno dostaviti u Javnom pozivu.

Više na linku https://hercegnovi.me/sr-yu/meni/meni-lokuprava/vijestiiiilok/1546-objavljen-javni-poziv-za-predlaganje-kandidata-za-radnu-grupu-koja-ce-izraditi-lokalni-akcioni-plan-za-socijalnu-inkluziju-roma-i-egipcana-u-opstini-herceg-novi-za-period-2024-2028-god