Tivat: Konkurs za raspodjelu sredstava za projekte nevladinim organizacijama za 2017. godinu

Opština Tivat raspisala  je Javni konkurs za raspodjelu sredstava za projekte NVO za 2017 godinu. Sredstva se dodjeljuju za projekte koji se realizuju u potpunosti ili pretežno na teritoriji opštine Tivat i koji prvenstveno realizuju mjere i aktivnosti iz lokalnih planova. Zatim, za projekte koji pomažu rješavanju problema djece, omladine, žena, nezaposlenih, izbjeglica, osoba sa invaliditetom i starih osoba, projekte koji afirmišu kulturu, savremene centre pružanja usluga, razvoj malog i srednjeg biznisa, ekologije, životne sredine, međunarodni imidž opštine, participaciju građana u procesu odlučivanja i one koji podižu nivo demokratizacije društva u lokalnoj samoupravi.
Raspodjelu sredstava vrši komisija a pravo učešća imaju NVO koje su do dana raspisivanja konkursa registrovane u Tivtu.
Konkurs je otvoren do 10. Februara ove godine a sve informacije se mogu dobiti u opštinskom Sekretarijatu za kulturu i društvene djelatnosti svakog radnog dana od 8 do 11 sati.

http://opstinativat.com/cg/images/stories/2017_vijesti/Januar/Javni%20konkurs%20za%20raspodjelu%20sredstava%20za%20projekte%20nevladinim%20organizacijama%20za%202017.%20godinu.pdf