Pozivamo Vas na javnu diskusiju ,,Uloga OCD-a u procesu pregovora pristupanja EU“

 

Pozivamo Vas da prisustvujete javnoj tribini na temu ,,Uloga OCD-a u procesu pregovora pristupanja EU” koja će biti održana 4. maja 2017. godine (četvrtak) , u palati Bizanti sa početkom u 12:00h.

CRNVO u saradnju sa Ministarstvom evropskih poslova na ovaj način organizuje EU-NVO dan u Kotoru u cilju informisanja nevladinih organizacija i građana o ulozi civilnog sektora u procesu pridruživanja EU, postojećim fondovima i mogućnostima za apliciranje na EU pozive i na mogućnosti saradnje lokalnih samouprava i nevladinih organizacija u okviru istih.
Na tribini će govoriti: Ana Novaković, izvršna direktorka CRNVO-a, Zorka Kordić, Ministarstvo evropskih poslova, Radoš Mušović ( CRNVO) i Jelena Vukasović, sekretarka Sekretarijata za kulturu, sport i društvene djelatnosti u opštini Kotor.
Tribina je jedna od aktivnosti projekta ,,Jače NVO, jača demokratija” koji CRNVO sprovodi uz podršku Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori. Ciljevi ovog projekta su jačanje i podsticanje civilnog društva za aktivno učešće u društvenom, ekonomskom i političkom životu u Crnoj Gori, kroz formiranje četiri lokalna resursna centra za pružanje podrške lokalnim nevladinim organizacijama u opštinama Bijelo Polje, Pljevlja, Ulcinj i Herceg Novi.